Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

5 σέξι bloggers που πρέπει να φωτογραφηθούν για το Playboy
O Crazy Greek blogger παρουσιάζει τις πέντε γυναίκες που έγιναν γνωστές μέσω του Ίντερνετ και πρέπει οπωσδήποτε να φωτογραφηθούν με τον φακό του Playboy.Η τεχνολογία προχωράει, το Ίντερνετ βρίσκεται σε κάθε γωνιά της γης και το Playboy δεν έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το να βρει όμορφες γυναίκες του διαδικτύου. Το έχει κάνει κάποιες φορές αλλά οι άντρες ζητούν κι άλλες!

Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες προκλητικές υπάρξεις που θα πέθαιναν για μια σελίδα με το ημίγυμνο σώμα τους στο πιο γνωστό αντρικό περιοδικό του κόσμου.

Επειδή, λοιπόν, η προσφορά θα ήταν μεγάλη, βγάζουμε το Playboy από τη δύσκολη θέση του casting και προτείνουμε πέντε σέξι και έξυπνες γυναίκες που έχουν γίνει γνωστές μέσω του Ίντερνετ, που θα ήταν το καλύτερο «στολίδι» για τις σελίδες του.

Τζούλια ΆλισονΕίναι όμορφη, είναι σέξι, είναι δημοσιογράφος του κουτσομπολίστικου περιοδικού Star και, φυσικά, έχει τη δική της σελίδα στο διαδίκτυο.

Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αποκτήσει αυτή εμπειρία της γυμνής φωτογράφισης, γιατί σίγουρα θα της άρεσε. Και θα έγραφε λεπτομερώς όλα τα παραλειπόμενα.

Κι εμείς θα μπορούσαμε να την θαυμάσουμε σε καυτές πόζες και μετά να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας για το τι πραγματικά συμβαίνει όταν είσαι όπως γέννησε η μάνα σου μπροστά σε δεκάδες (λάγνα) βλέμματα.

Σίαν Μπάνιστερ

Έχει πάει τη μανία με τις ιστοσελίδες γνωριμιών και socializing ένα βήμα παραπέρα. Eκεί δηλαδή που θα έπρεπε να ήταν εξαρχής.

Είναι συνιδρυτής του Zivity, μια σελίδα όπου σέξι μοντέλα «ανεβάζουν» προκλητικές τους φωτογραφίες και εμείς οι απλοί θεατές τις βαθμολογούμε και μπορούμε να συνομιλήσουμε μαζί τους.

Πρωτοποριακή κι έξυπνη, η Σίαν Μπάνιστερ οφείλει να έχει κι εκείνη μια… mainstream προκλητική της φώτο στο portofolio της.

Σουζάνα Μπρέσλιν

Αν δεν στολίσει το Playboy η Σουζάνα Μπρέσλιν, ποια θα το κάνει; Το διάσημο blog της, Reverse Cowgirl, είναι στην λίστα με τα 25 πιο ενδιαφέροντα των Times και όχι χωρίς λόγο.

Εκεί, μιλάει εντελώς ανοιχτά για το σεξ (θέμα το οποίο είναι πάντα πιασάρικο) και δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαντίσει και να εξοργίσει κάποιον, αρκεί να βγάλει είδηση.

Και σέξι, και δυναμική, και λίγο bitchy. Τι άλλο χρειάζεται πια;

Τρέισι Έγκαν

Δημοσιογράφος σε ιντερνετικό περιοδικό και blogger που συνηθίζει να λέει υπερβολικά πολλά για τα προσωπικά της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει το ψευδώνυμο Slut Macine.

Μια φορά είχε προσλάβει έναν τύπο για να την… βιάσει και την περσινή πρωτοχρονιά είχε βάλει αγγελία για ραντεβού μέσω του blog της.

Τώρα είναι αρραβωνιασμένη, αλλά σίγουρα ο μέλλων σύζυγός της δεν θα είχε πρόβλημα να την δει γυμνή στο Playboy. Ήξερε τι έπαιρνε από πριν.

Μαρίνα Ορλόβα

Μια φιλόλογος που μας μαθαίνει τις άγνωστες και δύσκολες λέξεις της αγγλικής γλώσσας με έναν πιο ενδιαφέρων τρόπο.

Γυρίζει σέξι βιντεάκια στα οποία εξηγεί τις ερμηνείες διαφόρων λέξεων, ντυμένη προκλητικά.

Ίσως μόνο το Playboy να έβγαινε κερδισμένο από αυτήν την φωτογράφιση, αφού η δεσποινίς Ορλόβα έχει ήδη πάνω από 80 εκατομμύρια πιστούς μαθητές…


men24.grΚαι μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!  


No response to “5 σέξι bloggers που πρέπει να φωτογραφηθούν για το Playboy”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails