Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τα μπάζα από τους Δίδυμους Πύργους, δείχνουν ελεγχόμενη έκρηξη
Συγκεκριμένα στοιχεία για τη θεωρία που υποστηρίζει ότι η πτώση των Δίδυμων Πύργων οφείλεται σε ελεγχόμενη έκρηξη, έρχoνται να αναστατώσουν και πάλι την Αμερική.Η άποψη αυτή δεν διατυπώνεται από κάποια παρέα συνωμοσιολόγων αλλά από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων που, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, εξέτασε «μπάζα» από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων.


Το συμπεράσμα στο οποίο κατέληξε, εντυπωσιακό:

"Η σκόνη από τα συντρίμια των δύο κτιρίων, περιέχει στοιχεία που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα των εξελιγμένων εκρηκτικών υλικών που κατασκευάστηκαν σε αμερικανικά εργαστήρια, το χρονικό διάστημα πριν από την 11η Σεπτεμβρίου"!

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής των επιστημόνων, Niels Harrit, το ότι η σκόνη από τα χαλάσματα που αναλύθηκε περιέχει ίχνη εκρηκτικής, ύλης δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε από την πρόσκρουση των αεροσκαφών, ούτε από κάποια φυσική αιτία. Ο μόνος λόγος ύπαρξης της εκρηκτικής ύλης είναι να είχε χρησιμοποιηθεί ως πυροτεχνικό υλικό για να επιτευχθεί η πτώση των πύργων από μέσα, υποστήριξε.

Πριν από λίγο καιρό ο καθηγητής Harrit, παρουσίασε δημοσίως τα ευρύματα των μελετών και προκάλεσε όποιον επιθυμεί να τα εξετάσει και να αποδείξει πως δεν ισχύουν τα όσα υποστηρίζει η ομάδα του. Μέχρι σήμερα η μελέτη υπήρχε μόνο με τη μορφή δημοσίευσης που είχε γίνει το 2009 και είχε αμφισβητηθεί έντονα.

Η ανακάλυψη αυτή, συμβαδίζει με εκείνη του Geological Survey των ΗΠΑ, που είχε κάνει λόγο για υψηλές συγκεντρώσεις σφαιριδίων σιδήρου στη σκόνη των ερειπίων τα οποία απαιτούν θερμοκρασίες πολύ πιο υψηλές από αυτές που πετυχαίνει η καύση αεροπορικού καυσίμου ή μια πυρκαγιά κτιρίου, για να σχηματιστούν.

Αν δεχτούμε τις ανακοινώσεις των επιστημόνων για "ίχνη εκρηκτικής ύλης που βρέθηκαν στη σκόνη των χαλασμάτων", τότε αυτομάτως ανατρέπεται η επίσημη εκδοχή του National Institute of Standards and Technology, που απέδιδε την κατάρρευση των πύργων στην πυρκαγιά που προκάλεσε η κηροζίνη των αεροπλάνων.


pyles.tv
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!   


No response to “Τα μπάζα από τους Δίδυμους Πύργους, δείχνουν ελεγχόμενη έκρηξη”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails