Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μικρά μυστικά για το.. πέος σουΌλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον καλύτερο σου φίλο και ντρεπόσουν να ρωτήσεις.Είναι δίχως αμφιβολία ο καλύτερός σου φίλος. Ασχολείσαι μαζί του καθημερινά και τον προσέχεις σαν τα μάτια σου μην σου πάθει τίποτα. Το πέος είναι οπωσδήποτε το ανδρικό φετίχ. Αν σε πιάσουν από εκεί υποφέρεις, αν κάνεις καιρό να του βρεις… τροφή, επίσης ταλαιπωρείσαι!

Πέρα όμως από τα τόσα πολλά σαδομαζοχιστικά που ακούς κάθε μέρα για τον κολλητό σου, υπάρχουν και άλλα στοιχεία χρήσιμα για τη λειτουργία του, τα οποία θα σε βοηθούσε να τα γνώριζες. Είναι σημαντικό, ας πούμε, να ξέρεις ποια στάση μπορεί να πειράξει τον κολλητό σου, δεν νομίζεις;
Ιδού λοιπόν μια αναλυτική λίστα με σημαντικές πληροφορίες για τον κολλητό σου. Αξίζει να τα ξέρεις:

Διάρκεια
Το θέμα της διάρκειας είναι μόνιμο και ιδιαίτερα καυτό. Δεν θέλεις να γίνεις ξεφτίλα και σίγουρα θα προτιμούσες να είσαι πάνω από το μέσο όρο. Αμερικανικές έρευνες δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις αντέχει από 30 λεπτά έως μία ώρα. Πιο αναλυτικά, για να βρεις σε ποια κατηγορία ανήκεις:
4% λιγότερο από 5 λεπτά
18% 6 έως 15 λεπτά
19% 15 έως 30 λεπτά
26% 30 λεπτά έως 1 ώρα
15% 1 έως 2 ώρες
5% 2 έως 3 ώρες
4% 3 ώρες και άνω

Κατεύθυνση
Επίσης σημαντικό θέμα που σε απασχολεί, γιατί δεν ξέρεις αν η φορά που έχει πάρει είναι η σωστή. Τον βλέπεις να έχει μια συγκεκριμένη κλίση και απορείς. Μάθε λοιπόν ότι λιγότερο από 8% των ανδρών έχουν τον κολλητό τους σε κάθετη θέση. Αντίθετα ένας στους τέσσερις τον βλέπουν να κινείται οριζόντια με μια μικρή αριστερή κλίση. Εσύ με ποια κατεύθυνση ταιριάζεις;

Μήκος
Άλλο τεράστιο θέμα, που πολλές φορές δημιουργεί ανασφάλεια και κόμπλεξ. Για να το λύσουμε μια και καλή: Ασφαλώς και είναι απαραίτητη η ποιότητα, αλλά όσοι λένε ότι η ποσότητα δεν μετράει κάνουν μεγάλο λάθος. Η αλήθεια, πάντως, σύμφωνα με Ολλανδική εταιρία που κατασκευάζει προφυλακτικά, είναι κάπου στη μέση. Μετρήθηκε λοιπόν ότι το φυσιολογικό μήκος του σηκωμένου… κολλητού σου, είναι τα 12,1 εκατοστά. Το μικρότερο ανεκτό επίπεδο είναι τα 9 εκ. και το μεγαλύτερο τα 16,1 εκ. Η μεζούρα μάλλον δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να κάνεις τον υπολογισμό που θέλεις. Μέτρησέ το με βάση την απόλαυση που δίνεις.

Αρχαιοελληνική σοφία
Για το ίδιο θέμα, του μήκους, είχαν ασχοληθεί και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Έτσι για να δεις πόση σημασία έχει. Έχοντας μάλλον τη λογική του «όσα δεν φτάνει η αλεπού…», πίστευαν ότι όσοι διέθεταν extra large μέγεθος ανήκαν στους βαρβάρους και στους σάτυρους. Αντίθετα, όσοι είχαν πιο medium ή πιο small size, κατά τον Αριστοτέλη παρακαλώ, ήταν πιο γόνιμοι, άρα έπρεπε να προτιμηθούν. Δάσκαλε, μας τα χαλάς και σε είχαμε και σε εκτίμηση.

Επικίνδυνη στάση
Προστάτεψε το φίλο σου για να μην έχεις μπελάδες. Η στάση κατά την οποία η δεσποινίδα είναι από πάνω και ανάποδα προς εσένα, δηλαδή βλέπεις την πλάτη της, είναι η πιο επικίνδυνη. Μια απρόσεχτη κίνηση και μπορεί το πέος να τραυματιστεί και να πάθει κάταγμα. Μέχρι και ράψιμο μπορεί να χρειαστεί. Επειδή λοιπόν είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό, απέφυγε τα… περίεργα κόλπα! Μην ξεχνάς ότι, αν πάθεις ζημιά, θα μείνεις εκτός... μάχης για αρκετό καιρό. Δεν αξίζει καθόλου!

Σκυλίσια συμπεριφορά
Πραγματικά υπάρχουν ομοιότητες. Θα ακούσει το αφεντικό του και, όπως είναι καλά εκπαιδευμένος, θα φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί… Όμως το αφεντικό πρέπει να ξέρει ότι καλό είναι να υπάρχουν και διαλλείματα ξεκούρασης και να μην είναι απαιτητικός.

Χρειάζεται προστασία
Αν και ο φίλος σου δεν είναι και τόσο ευαίσθητος, εντούτοις επιβάλλεται να τον προσέχεις, μαζί με την παρέα του. Συγκριτικά με άλλα μέρη του σώματος, το πέος διαθέτει λίγα νεύρα, όχι όμως και οι όρχεις. Έχουν πολλά νεύρα που τελειώνουν ακριβώς εκεί, γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγεις χτυπήματα, παιδικά παιχνίδια και άλλες…. κουταμάρες.

Διαφορά γεύσης
Αν καπνίζεις ή αν πίνεις πολύ, ειδικά καφέ, αυτό ο φίλος σου θα το μαρτυρήσει, άθελά του. Το σπέρμα έχει μια πιο βαριά και πιο πικρή γεύση. Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου. Μερικές το προτιμούν… πικρό, άλλες πάλι πιο γλυκό! Αν πάντως διαπιστώσεις ότι κάτι δεν της αρέσει, ίσως έχεις έναν πολύ σοβαρό λόγο να κόψεις το κάπνισμα.

Κακές μάγισσες
Σήμερα δεν υπάρχουν, αλλά το Μεσαίωνα έκαναν θραύση. Μάλιστα όσοι άνδρες αντιμετώπιζαν πρόβλημα στύσης ή πρόωρης εκσπερμάτισης, τα έριχναν στην κακιά μάγισσα. Επειδή όμως εσύ είσαι μεγάλο παιδί και δεν πιστεύεις στα παραμύθια, αν αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα, μην διστάσεις να κάνεις μια βόλτα από τον αντίστοιχο γιατρό. Δεν πρέπει να αφήνεις τέτοια πράγματα. Τον φίλο σου και τα μάτια σου!

Έλεγχος ανδρισμού
Στην πρώην Τσεχοσλοβακία είχαν εφεύρει ένα ιδιότυπο τρόπο για να ελέγχουν αν ο άνδρας που είχαν απέναντί τους ήταν… βαρβάτος ή αν… έκαιγε τη βάτα. Περνούσαν, λοιπόν, ένα μηχανισμό γύρω από το εξεταζόμενο αγόρι και τον έβαζαν να δει την ανάλογη τσόντα. Αν ανταποκρινόταν, όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση…

Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος
Ενδεχόμενος τραυματισμός στη μάχη συνήθως προκαλούσε σοκ στον χτυπημένο στρατιώτη. Οι γιατροί αυτό το ήξεραν και γνώριζαν επίσης ότι, ένας τραυματίας σε κατάσταση σοκ, χρειάζεται να βγάλει από κάποιο σημείο του σώματός του το παραπάνω αίμα που έχει παραχθεί. Επειδή ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αρτηρία στα χέρια ή στα πόδια, πήγαιναν κατευθείαν που αλλού; Στον φίλο σου. Γι’ αυτό μακριά από εμπόλεμες περιοχές, if you please. Κράτα την όρεξή σου για το κρεβάτι, για να πάρεις το κάστρο.


menslounge.gr


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! One response to “Μικρά μυστικά για το.. πέος σου”

ΒΙΑΓΚΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

www.herbal-smile.com

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ www.herbal-smile.com.
ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικό προιόν
www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.

www.Ηerbal-Smile.com

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails