Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τα φαντάσματα του Queen MaryΤο κρουαζιερόπλοιο "Queen Mary" συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο,("Queen Mary, το στοιχειωμένο πλοίο") αφού οι μαρτυρίες για φαντάσματα στους χώρους του είναι χιλιάδες!

O Crazy Greek blogger συγκέντρωσε τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που "έχουν στοιχειώσει το πλοίο" και σας τις παρουσιάζει!!
Το φάντασμα της μικρής Jackie.

Η μικρή Jacqueline ή Jackie όπως την φωνάζαν οι δικοί της , ήταν 9 ετών όταν επιβιβάστηκε στο πλοίο μαζί με την οικογένειά της για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Μια λάθος βουτιά στην πισίνα έγινε αιτία να χτυπήσει το κεφάλι της στα τοιχώματα και να βρει φριχτό θάνατο η Jackie. Από τότε το φάντασμα του μικρού κοριτσιού κυκλοφορεί στο κατάστρωμα της δεύτερης θέσης φωνάζοντας σπαραχτικά την μαμά της.

Πριν από χρόνια ένα μέντιουμ κατέγραψε με EVP μια συνομιλία με την Jackie, έτσι τουλάχιστον υποστήριξε το διάμεσο-. Σε αυτήν ακούγεται η μικρούλα να ζητάει την αγαπημένη της κούκλα για να μην νιώθει μοναξιά πάνω στο πλοίο!


Ο ναύτης που ουρλιάζει!

O John Pedder ήταν ναύτης του πλοίου και σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 18 ετών όταν τον χτύπησε η πόρτα νούμερο 13. Το φάντασμά του εμφανίζεται γύρω από την περιοχή αυτή ενώ συχνά ακούγονται τα ουρλιαχτά πόνου, από την σφοδρή πτώση της πόρτας πάνω του!


Το πνεύμα του μάγειρα που βασανίστηκε!

Στην κουζίνα του Queen Mary, ένας από τους μάγειρες δολοφονήθηκε απο στρατιώτες κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο -οπότε το πλοίο ήταν επιταγμένο- γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό! Οι αδίστακτοι άντρες του έκοψαν το κεφάλι και το έψησαν στον φούρνο! Οι φωνές του ακούγονται μέχρι σήμερα στους χώρους των μαγειρείων!


Ο παιδοκτόνος της καμπίνας B 340...

Τον Απρίλιο του 1937 ένας ψυχικά διαταραγμένος επιβάτης απομονώθηκε στην καμπίνα B340 , όταν η μικρή του κόρη αποκάλυψε πως την παρενοχλούσε! Το δωμάτιο αυτό επειδή ήταν πολύ μικρό και ανήλιαγο, το χρησιμοποιούσε συχνά ο καπετάνιος για να κλειδώνει ανθρώπους που δημιουργούσαν προβλήματα, έκλεβαν, ήταν λαθρεπιβάτες κλπ. Ο ψυχασθενής όταν νύχτωσε άρχισε να χτυπάει κλάιγοντας την πόρτα και να ικετεύει για συγχώρεση.

Εκλιπαρούσε να δει την οικογένειά του και να ζητήσει συγγνώμη από την γυναίκα του και την 5χρονη κόρη του. Όταν οι συγγενείς του έκαναν το λάθος να τον πιστέψουν και ξεκλείδωσαν την πόρτα της καμπίνας, εκείνος άρπαξε το κοριτσάκι και το σκότωσε σπάζοντας του με λύσσα τον λαιμό.

Η καμπίνα Β340, σήμερα παραμένει κλειδωμένη και κανείς δεν μπορεί να την επισκεφτεί αφού πολλές νύχτες ακούγονται θόρυβοι και κραυγές που κάνουν και τους πιο άπιστους να τρομάζουν!


Οι ναύτες που πνίγηκαν αβοήθητοι!

Τον Ιούνιο του 1937, το Queen Mary έπεσε από λάθος μανούβρα πάνω στο μικρότερο πλοίο Curacoa που το συνόδευε με αποτέλεσμα το δεύτερο να υποστεί τεράστιες καταστροφές. Ο καπετάνιος του Queen Mary, ακολουθώντας τις εντολές των ανωτέρων του, δεν σταμάτησε για να βοηθήσει το πλήρωμα του Curacoa. 338 πέθαναν αβοήθητοι και από τότε οι κραυγές και τα χτυπήματά τους στοιχειώνουν το μπροστινό μέρος του πλοίου, εκεί ακριβώς που είχε γίνει η σύγκρουση!


pyles.tv


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!No response to “Τα φαντάσματα του Queen Mary”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails